Kyone 730
893
post-template-default,single,single-post,postid-893,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Kyone 730

beskrivning

Kyone 730 saxar

Detta kallas med rätta ”Hummer” bland saxen. Genom att använda ett långt, högt skärblad har denna modell rätt ingredienser för perfekt lång sax. De specifika egenskaperna hos dessa saxar gör att du kan skära perfekt och klippa med stor enkelhet. Saxens ergonomiska design håller fingrarna och handen i linje i ett naturligt läge och förhindrar smärta, stress och spänningar i handen och handleden. Saxen har ett perfekt grepp och silkeslätt körning: kort sagt saxar tillverkas enligt de bästa japanska traditionerna. Har du redan lagt till den i din samling?

Kyone 730 saxar finns tillgängliga i: 7,0 ″ och 8,0 ″

  • Ergonomisk design
  • Integrerat platt skruvarbete
  • Perfekt grepp och silkeslen jämn gång
  • Konvexa / ihåliga markskärblad
  • Extra höga skärblad
  • Passar också perfekt för skivning